Wimperextensions

Schoonheidssalon in Leidschendam gespecialiseerd in wimperextensions. Denise CosmetiXs heeft vele certificaten gehaald voor wimperextensions en daardoor gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions. Tevens zijn wij afgelopen februari 2020 tijdens de LASHWORLDCUP 2e bij classic lashes, 8e bij de wimperlift en 11e bij de 3D geworden! februari 2018 4e geworden op De Lash World Cup en in juni 2018 6e bij De Lash Battle! Een super grote prestatie en dit bewijst maar weer dat wij ons voor 100% inzetten!

Een hangend ooglid, geen krul in jouw eigen wimpers en ook nog eens een kwartier bezig met je make-up iedere ochtend… Het is ondertussen een bekend ”probleem” bij alle vrouwen. Deze tijd is vanaf nu verleden tijd!

Sinds het begin van de wimperextensions zo ongeveer 10 jaar geleden zijn ze niet meer weg te denken! Want wat is het fijn om zo op te staan met jouw mooie extensions. Zo mooi dat andere mensen in jouw omgeving niet door hebben dat ze nep zijn.  En dàt is precies wat we willen bereiken in onze salon Denise CosmetiXs.

Wij starten onze behandeling met een intake gesprek. Hier overleggen wij samen met jou hoe we de beste oogopslag kunnen creeëren. We bekijken de eigen wimpers en ogen op dikte en lengte. Hygiëne in onze salon staat hoog in het vaandel. We beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de wimpers. Afplakken en vervolgens gaan we aan de slag. Jij relaxt zo ongeveer 2 uurtje onder een dekentje met relaxte achtergrond muziek en wordt wakker met beautiful eyes. Klinkt goed he?

Wil jij meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Waarom wimperextensions?

IMG_6267

  •  Geen gebruik meer van mascara en wimperkruller
  •  Makkelijk in omgang
  •  Zo je bed uitrollen en een mooie look hebben
  •  Nèt dat ene extra wat er voor zorgt dat jouw hangoog weer shined!
  •  1x in de 3 a 4 weken een relax momentje helemaal voor jezelf!