Wimperlifting


Lashlifting is de nieuwste trend op het gebied van wimperstyling! Hierbij maken we gebruik van 2 verschillende lotions die er voor zorgen dat de natuurlijke wimper in een mooie bolling gekruld wordt. Met de unieke formule worden de natuurlijke wimpers gelift, geverfd en gevoed! Lang, kort of steil naar beneden, met wimperlifting zal je altijd een verbluffend resultaat krijgen. De lift zal ongeveer 6-8 weken blijven zitten en langzaam uitgroeien. Het fijne aan wimperlifting is dat er bijna geen nazorg voor nodig is. De eerste 24 mogen de wimpers niet in aanraking komen met water, make-up of andere producten. Na 24 uur is een geen nazorg meer.

Na het liften van de wimpers is er keuze voor het verven en voeden van de wimpers. Verven kunnen we in meerdere kleuren: blauw/zwart, zwart of donkerbruin. De voeding is een mooie en fijne verzorging voor de wimpers.

Voor het beste resultaat mag er 24 uur voor de lift geen mascara meer op de wimpers. Lenzen dienen voor deze behandeling uitgedaan te worden.

Check onze instagrampagina denisecosmetixs voor meer resultaat foto’s.